Manis 21: Wawa Shafiqa

Assalamualaikum.

Hari ni 1 Mei iaitu hari pekerja tapi fokus hari ni bukan hari pekerja tapi pada birthday si wawa shah Memandangkan birthday dia di kala cuti umum maka tak pernah berkesempatan nak celebrate sesama. Sadis! Haha.. Walaupun Wa nampak normal pada pandangan mata orang tapi sebenarnya dia agak aneh lah. Malas nak cerita keanehan dia sebab kalau cerita konfem tiga hari pun tak habis. Dalam bahasa mudah semua kawan aku perangai boleh tahan aneh. Sila jangan nak nafikan eh..haha. Ok lah, dengan itu aku nak mengucapkan;

HAPPY 21ST BIRTHDAY WA!
semoga berbahagia selalu.
semoga selalu di bawah naungan cinta-Nya.
sayang kau ;)

ini wawa. besar gedabak aku bagi gambar kau..haha.


a year ago ;)





Love, Mira.

Comments

  1. wah kmpk jugak yer wawa nih..hehe anyway happy bufday cik wawa..hehe semoga pnjg umur n murah rezeki..amin

    ReplyDelete
  2. happy birthdayyyy! :D


    *nurul bukan kawan akak kannn, bukan aneh kannn? hehehe

    ReplyDelete
  3. semalam la kiranya kan? hehe epy belated bufday jgk utk kawan tuan belog..semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki selalu..amin, hehe =D

    ReplyDelete
  4. mai: ha'ah. mostly kawan2 yg rapat mmg dari kmpk..hehe ^^

    ReplyDelete
  5. nurul: cess!! dan dan takmau ngaku kawan akak eh. ala, nurul pun aneh jugak kan kan..kak mira tau..hehe ^^

    ReplyDelete
  6. mizz erma: ha'ah, sama dgn tarikh kak erma bertunang kan. btw, tahniah sekali lagi. ^^

    ReplyDelete
  7. ohh Ya! i love you. terharu gila. aku baru jumpa hokay benda alah ni.so sorry. aku nak nangis sebab terharu tapi roomate aku ugut nak sepak aku kalau aku nangis, katanya aku ngengada nak nangis2. jadi aku tahan kan aje. awww. so sweet la yu. ihikhik! *assume aku dah mati kena teranjang dengan roomate. mhahaha

    ReplyDelete
  8. hahaha...ngada2 la nak nangis bagai sebak sudah la..hahaha. ingatkan 22nd bday baru nak baca benda ni..hehe :P

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

edisi mudah: puding karamel kukus

Cara buat pengukus manual bagi yang tiada periuk pengukus.

Barang kena ada bila pegi hiking/camping!

Total Pageviews

Daisypath Anniversary tickers