Wednesday, December 18, 2013

5 hari lagi.

Minggu depan final exam. To be exact 5 hari lagi. Macam biasa lah, masih di awang-awangan..rasa macam tak percaya dah nak final. Hoii nervous sangat nih sebab semua paper berkembar, ada kembar dua, ada kembar tiga. Jarak antara exam haruslah jauh. Penat nak tunggu tapi mungkin ada baiknya. Tak ada lah aku stress sangat. kot. Macam bakal lagi stress pun ada..hehe. Tapi orang cakap appreciate every moment kan. So, aku appreciate je lah moment aku yang macam err..taktahu siang ke malam ni.

All the best untuk semua yang bakal exam. Dan tragiknya aku takdak study week. Oh sangat nice kan. Dari masuk U tak pernah lagi dapat study week. Seksa boleh tahan sebab tak sempat nak cover itu ini. Masuk je era final exam ni rasa macam hebat sebab boleh multitasking. Sambil basuh baju pun boleh hafal formula. Tengah sidai baju boleh ingatkan diri pasal mindmap yang buat semalam. Tengah tidur dalam mimpi boleh keluar soalan matematik. Dalam mimpi pun kena fikir. Taktahu lah apa tandanya..

Aku tak rasa macam stress sebab jerawat tak keluar tapi petanda tak boleh tahan bau makanan dah sampai dah. Aku kalau stress tak boleh bau makanan especially nasi macam pening lepastu nak muntah. Ini mainan perasaan betul. Ke petanda boleh diet sepanjang hampir sebulan exam nih? Hahaa. So, aku makan roti plus buat bubur. Macam sakit pulak. Doakan aku sihat sejahtera sepanjang musim exam ni. Dan boleh jawab exam dengan jayanya serta dapat juga ilmu untuk masa depan.


Assalamualaikum. ^_^
Sekian.Terima Kasih.
Mira.

2 comments: