Thursday, May 31, 2012

Bye Bye May and Hi June ;)

Assalamualaikum.


Hari ni hari last bulan Mei. Maknanya esok 1 June bersamaan hari jumaat dan bermula lah paper final aku. Esok paper marketing yang nampak macam senang tapi soalan berbelit..ceit. Esok pagi-pagi pulak tu, harap pakcik bas efisyen esok. Tolong jangan menguji kesabaranku..please. Doakan aku baik-baik saja esok. Kepada kawan-kawan yang tengah exam dan akan ambik exam, semoga berjaya. Usaha tangga kejayaan kan. Jadi, marilah berusaha bersama-sama. Bila dah usaha takkan rasa bersalah dengan diri sendiri lagi.  Ok, sekian.  (^_^)v



“You may never know what results come of your action, but if you do nothing there will be no result.” ~ Mahatma Gandhi


Love, Mira.

10 comments:

  1. yup..setuju sangat tang x rasa bersalah dgn dri sndri tu..hehe btw, gud luck okeh! do ur best! =D

    ReplyDelete
  2. kak erma, kan..kena usaha sungguh2 la. by the way, thank you tau. ^^

    ReplyDelete
  3. mai, gudluck jugak. selamat bercinta dgn buku. ^^

    ReplyDelete
  4. hehehe..most welcome dia..dpt 4 flat nnt jgn lupa belanca abc satu tau..hihihi =P

    ReplyDelete
  5. kak erma: ok, kalau dpt 4flat boleh belanja 4 cawan abc..hehe.

    ReplyDelete