324

Gary dah pun keluar dari runningman..sedihnya tapi for some reason that's life. Korbankan satu benda untuk benda yang lain. All the best Kang Gary. Nanti mesti rindu monday couple. Masa Joongki dulu tak rasa sangat sebab dia kadang-kadang takdak sebab busy. Gary ni siap menang europe tour, kena buli sebab lurus sangat pastu loveline dengan Jihyo memang lain lah rasa dia. Personally selain dari karier muzik aku rasa Gary nak kahwin, nak settle down. Sebab kalau dia kahwin nanti susah peminat nak terima sebab pengaruh monday couple sangat besar, dah 7 tahun. Kesian pulak dekat bakal bini dia, indirectly bermadu ekeke. Goodbye Gary.. ;")

pic:google
p/s: terajin menulis sebab tengok tahun ni post sikit gila.
Assalamualaikum.
M.

Comments

Popular posts from this blog

edisi mudah: puding karamel kukus

Cara buat pengukus manual bagi yang tiada periuk pengukus.

Barang kena ada bila pegi hiking/camping!

Total Pageviews

Daisypath Anniversary tickers