Monday, September 26, 2016

Hidup bujang yang bosan!

Be it! Sebosan mana duduk dengan family, bosan lagi duduk sendiri you know. Kau dah la rasa hambaruddin sepanjang hari pastu takdak kawan nak gaduh. Tapi Am kata bosan is a part of growing up. Nampak sangat Am pun bosan dengan hidup dia sebab tu once a month mesti balik rumah. Aku? Mencuba untuk balik sebulan sekali sebab tambang ETS untuk Arau-KL Sentral ialah RM 79 sehala k, sehala! T_T

Walaupun begitu sekurang-kurangnya weekend kalau aku bosan boleh pegi rumah sepupu. Mujur ada sepupu kat sini sobss. Minggu lepas pi melantak laksa kat rumah dia haha seronoknya makan laksa sampai angin satu badan. Harap Am cari keja belah sini so ada lebih ramai adik beradik sedara mara dalam lingkungan sama supaya weekend tidak begitu hambar.

M.

No comments:

Post a Comment