minggu ini.

Assalamualaikum.



Aku rasa macam sekarang dah jadi tabiat untuk meng-update blog bila hari exam.
Ya, rasa macam gila pun ada tapi ni dah tetiba jadi habit pulak..haha.
Malam ni midterm paper makro.
Tapi apasal diri ini begitu malas?
Nak suicide ke cemana wahai cik mira?

Takpa, aku buat soalan berfokus je lah.
Aku pilih yang mana aku berkenan dan study yang tu je.
Haa, itu teknik si pemalas belajar.
Kalau anda pemalas macam saya boleh try..hehe.

Oh, satu lagi aku berharap minggu ni berakhir dengan baik.
InsyaAllah habis je minggu ni hidup akan lebih aman.
Sebab minggu ni kena submit assignment semua tu..woahh.
Tak sabar nak jumpa minggu depan. ^_^

Dan satu lagi uum akan cuti panjang jugak demi pilihanraya.
Campur dengan cuti 1 Mei boleh dapat seminggu cuti.
Tapi khamis obviously takkan cancel kelas.
Yang jenis tegar punya lecturer hari khamis lah..huhu.

Dan dalam dilema sama ada nak pegi wedding Mas yang 4 Mei ni kat penang ke tak.
Asal ada wedding je mesti dilema.
Kalau ada rezeki aku pegi lah..insyaAllah.
Nak kena tunggu decision kawan-kawan lain dulu..hmm.

Ini gambar konon busy study. Eh, memang busy pun..hehe. :P




Love, Mira.


Comments

  1. hehe , sama la...pilih mana yang berkenan je , yg rasa cam susah , tinggal je..tapi kalau yg susah masuk exam , rasa menyesal gila la ...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, dah bukak kertas soalan baru la nak berdrama sedih sebab tak habis study kan..hehe.

      Delete
  2. amboi bukan main lagi ye busy studi..ok studi rerajin tau..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak. tak busy pun kena bagi busy jugak..hehe. terima kasih..he.

      Delete
  3. ala, xpela update blog taem nk exam pon, bknnya makan msa lma sgt..tol x? hihihi pape pon, gud luck utk exam + esaimen okeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah, kalau line laju memang pantas sikit kalau tak stuck lama tu yg makan masa tu. thanks kak emma. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

edisi mudah: puding karamel kukus

Cara buat pengukus manual bagi yang tiada periuk pengukus.

Barang kena ada bila pegi hiking/camping!

Total Pageviews

Daisypath Anniversary tickers