234

Assalamualaikum.

Hari ni secara rasminya saya bergelar tunangan orang.. Eh?!
Ahahaha perasan. Mohon tampar pipi sendiri sebab berangan over sangat.
Kalau betul bertunang pastu tak habaq kat girlfriends mahu merajuk sebulan budak-budak tu..hehe

Tak. Hari ni secara rasminya saya berusia 22 tahun.
Ya sudah 22 tahun hidup. makan . berjalan. tido. merepek. menangis. marah. sedih. happy. gelak.
Eh, kena listdown semua kata kerja ke cemana? hahaha.

Sebenarnya takdak idea nak bagi ucapan apa kat diri sendiri.
Awkward tau..hoho.
Okay lah, mari mulakan ucapan dengan bersyukur...
Alhamdulillah..

Saya bersyukur dengan apa yang Allah dah bagi.
Kawan-kawan yang comels sekalian,
Mak Ayah dan adik-beradik sengal sekalian
dan juga sekalian umat yang wish birthday hari ni.

Rajin anda-anda semua wish kat saya kan.
Terharu jugak lah dengan kerajinan anda menaip text utk sampaikan ucapan pada saya.
Tak kira medium apa sekalipun facebook, twitter, blog, sms mahupun call.

Akhir kata terima kasih untuk doa, kata-kata semangat dan kasih sayang yang anda tunjukkan.
Sobs sobss... *kesat hingus*

Thanks jugak kat Tikah yang rajin update belog untuk saya. Jom saya belanja aiskrim malaysia...hehehe

p/s: i love you..every single person that love me. yeah, you! :3


 Love, Mira.



Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

edisi mudah: puding karamel kukus

Cara buat pengukus manual bagi yang tiada periuk pengukus.

Barang kena ada bila pegi hiking/camping!

Total Pageviews

Daisypath Anniversary tickers