too much

Assalamualaikum.

too much things to do 
yet so little time. how lah wei?
stress thinking about study, money..T_T
annoying people around me
ton of notes to be revise.
homesicks :(
i got full package..
i've every reason to cry for..

eh? apa kejadahnya nak ber-oh my english ni...
argh..mari guna bahasa kebangsaan kita. tiba-tiba bajet patriotik.
ke-stress-an ini sungguh meng-jengkelkan. 
rasa nak marah orang, 
kalau boleh terajang muka mahkluk yang annoying itu alangkah bestnya.
tapi it's okay, aku berjaya kawal perasaan ini.
jangan risau, setakat hari ini dan detik ini belum ada yang terkorban.
esok lusa taktau lagi..haha. 
ok, itu cubaan buat lawak. 
kalau anda tak anggap lawak sila jangan charge aku atas dakwaan ugutan membunuh.

see..aku dah start gelong balik dah cakap merapu merepek meraban. 
bukan meraba eh. 
ini bukti bagaimana education boleh 
mengubah hidup seseorang sebanyak 360 darjah.
atau mungkin lebih..@_@

membebel di sini pun tak mampu tambah teori dalam kepala otak.
jadi apa aku buat kat sini?? 
dushhh *terajang diri sendiri sebab tak sedar diri lagi*



   Mira

Comments

  1. De masalah ke mira???
    stahu ak,bsar mn pn msalah,hg ttp leh selesaikn...cayalah...:)

    ReplyDelete
  2. haha.. boleh selesaikan. sementara nak selesaikan tu gila jap. kehkehkeh. :P

    oh, i miss you dayah..sila bangga! :D

    ReplyDelete
  3. hahahaa...mmg bangga gila hg rndu ak...hehehe..ak pn rndu hg gak,byk bnda kot nk story kat hg n nk mnta pndapat...rasanya hg dh bleh jd penasihat ak...hehehe

    ReplyDelete
  4. baiklah, apa lagi hantarkan soalan, pandangan dan luahan rasa anda ke inbox fb saya. ada masa akan dibalas..hihi.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

edisi mudah: puding karamel kukus

Cara buat pengukus manual bagi yang tiada periuk pengukus.

Barang kena ada bila pegi hiking/camping!

Total Pageviews

Daisypath Anniversary tickers