Thursday, April 12, 2012

Baksis oh Baksis!

Assalamualaikum.


Minggu lepas aku join baktisiswa atau nama glamernya baksis. Seperti biasa, pengarah program adalah cousin aku si Imah tu. Mostly yang join program tu adalah orang yang sama join hiking gunung jerai last year cuma adalah beberapa orang yang baru join kami. Apa-apa pun Taman Negara Kuala Koh adalah sangat awesome! Semua orang patut pegi. Tapi kalau kau jenis tak suka nature tak payah pegi lah. Pencinta alam yang tegar harus pegi. Oh, gambar tak sempat ambik lagi. Nanti dah ambik aku uploah eh. by the way, gambar ada 1000++. Mau tak 1000, dalam sehari gambar ada dalam 400-500 shot. Kalah photoshoot dah ni..haha. Masak lah aku nak pilih foto terbaik untuk di upload kang..hehe. Ok, sekian. Thanks baca :)


Love, Mira

No comments:

Post a Comment