The 7th January of 2012

Assalamualaikum.

Hari ini memang sangat best sebab berkesempatan melawat Alny buat pertama kalinya. Ayat bajet macam Alny belajar jauh sangat je padahal dari rumah aku 15 minit pun tak sampai kot..haha. Sebenarnya hari ni Dayah ajak teman dia pegi tengok Kuan main bola. Dia segan sebab segala umat yang bergelar coursemate Kuan ada sama, ni kira first time lah nak jumpa. Family dah jumpa hari tu, so hari ni turn jumpa kawan-kawan pulak. Aku memang selalu inteframe ikut diorang, maka jadi part-time photographer yang tak berbayar and i like it! (^_^)

Disebabkan orang asyik kata, "A picture is worth a thousand words" maka aku tunjuk gambar je lah ya.

meet Alny. berbaju kurung gitu..=)

meet Dayah. baju kotak-kotak. by my wardrobe..peace. =))

gambar pertama petang tadi.
call Tikah utk menjeleskan beliau..hehe.
Alny call Tikah masa ni tapi aku yang cakap dulu sebelum pass kat Alny. Tikah dengar je suara aku dia terus jerit. Beliau amat bengang sebab tak dapat join..hehe. Takpa Tikah, kang bila awak balik sini kita keluar sama-sama ya..ngee. Anyway, goodluck Tikah untuk semua paper final exam awak yang tinggal dan semoga cepat sembuh jugak.

the couple who are lovely indeed.

aku punya idea ambik gambar kat sini. :))

mereka tiru sebab gambar kami cantik..haha.

hehe..paling suka yang nih sebab nampak slim..aww.

Begitulah hari ini..sangat hepi sebab dah lama tak jumpa Alny. I'm looking forward untuk jumpa yang lain-lain. Oh, si Amee tu sudah jeles kerana aku tak sempat sampai Shah Alam lagii. Sabar ya awak..sem depan saya pegi sana tau. Thanks a lot kat Alny sebab layan kami dengan baik. Dan thanks jugak sudi luang masa jumpa saya sebab saya tau awak penat, lepas habis program terus jumpa saya kan.. Inilah dunia aku = orang-ada-boyfriend-tapi-macam-takda-sebab-jauh. Rasanya aku gembira begini..thanks for all my friends, you guys always make my day! :))



p/s: sebab penat sangat masa mandi tadi aku jatuh dalam bilik air..again! Ianya agak sakit ya. Nak nangis tapi rasa macam tak macho aa kan.. :'(



Love, Mira.


Comments

  1. okayy yes! mmg saya jeles pun! haihs! eh btw, sejak bila rajin pakai pashmina? comel!! :))

    ReplyDelete
  2. takpa, nnti sy pegi melawat plak eh..hehe. sy pkai bila sy terasa je lah. beli byk tp kdg2 ja pkai..hihi. thanks amee, malu malu..:))

    ReplyDelete
  3. ak benci btul bila ak asyik perasan mira sebut nama ak padahal nama DAYAH lain...geramnya....

    ReplyDelete
  4. ok, jangan aa jeles. nanti bila kita jmpa bla2 aku tulis nama hg banyak2 na..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

edisi mudah: puding karamel kukus

Cara buat pengukus manual bagi yang tiada periuk pengukus.

Barang kena ada bila pegi hiking/camping!

Total Pageviews

Daisypath Anniversary tickers