Sunday, November 20, 2011

tetiba aku emo.

Assalamualaikum.

Aku tengah mengalami konflik diri yang boleh dikira agak rumit jugak lah. Jadi, aku nak tanya, adakah normal untuk berasa menyampah pada boyfriend anda sekali sekala? Walaupun boyfriend anda takdak buat apa-apa yang annoying? Aku rasa macam aku selfish bila time aku menyampah dengan dia. Tak kira dia buat apa pun aku tetap akan rasa annoyed. Aku punya emo tahap aku takleh nak text dengan dia pun. Dah beberapa hari jugak lah aku buat taktau je kat dia. Kejam sangat ke aku? Ni sebab hormon ke ego ke apa? Okay, aku tension dengan diri sendiri.


aku takyah mintak maaf lah kalau gitu kan?



Love, Mira.

10 comments:

  1. ak pon rasa cam gitu gak skali skala..hehe

    ReplyDelete
  2. oh, kira normal lah kan. aku rasa bersalah tp takleh tipu diri sendiri..huhu.

    ReplyDelete
  3. mirah! tak ceta pun ngan sapa...hik3

    ReplyDelete
  4. nurul, taktau pasaipa bebai ngn dia. tetiba..:/

    ReplyDelete
  5. kila, taktau camna nak cerita. sorok2 lah best..hehe.

    ReplyDelete
  6. adeyhh, macam tu pulak. haha. kesian abang zaza :D

    ReplyDelete
  7. Waow Nice Post. I really appreciate your effort. I am dying in love with this article.
    It's really full of research and hard working. I will share with my friends.
    thanks for this article.
    These are my Games Hope you love to play it.
    Traffic Racing
    Video Downlaoder
    American Speed
    Stunt Racing UK
    HD Video Downloader
    Traffic Racer
    Flight Simulator

    ReplyDelete