tetiba aku emo.

Assalamualaikum.

Aku tengah mengalami konflik diri yang boleh dikira agak rumit jugak lah. Jadi, aku nak tanya, adakah normal untuk berasa menyampah pada boyfriend anda sekali sekala? Walaupun boyfriend anda takdak buat apa-apa yang annoying? Aku rasa macam aku selfish bila time aku menyampah dengan dia. Tak kira dia buat apa pun aku tetap akan rasa annoyed. Aku punya emo tahap aku takleh nak text dengan dia pun. Dah beberapa hari jugak lah aku buat taktau je kat dia. Kejam sangat ke aku? Ni sebab hormon ke ego ke apa? Okay, aku tension dengan diri sendiri.


aku takyah mintak maaf lah kalau gitu kan?



Love, Mira.

Comments

  1. ak pon rasa cam gitu gak skali skala..hehe

    ReplyDelete
  2. oh, kira normal lah kan. aku rasa bersalah tp takleh tipu diri sendiri..huhu.

    ReplyDelete
  3. mirah! tak ceta pun ngan sapa...hik3

    ReplyDelete
  4. nurul, taktau pasaipa bebai ngn dia. tetiba..:/

    ReplyDelete
  5. kila, taktau camna nak cerita. sorok2 lah best..hehe.

    ReplyDelete
  6. adeyhh, macam tu pulak. haha. kesian abang zaza :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

edisi mudah: puding karamel kukus

Cara buat pengukus manual bagi yang tiada periuk pengukus.

Barang kena ada bila pegi hiking/camping!

Total Pageviews

Daisypath Anniversary tickers