Of February- In Loving Memory of Our Dearest Tok

Dah masuk Mac a.k.a hampir 1/3 tahun baru 2017. Cepat betul masa berlalu. Impian nak menulis lebih banyak, masih tinggal impian sebab maaaalasssss. Bila daily routine adalah membaca dan menulis memang serta-merta semangat nak menulis belog adalah semakin berkurang. Sebab dah terlalu biasa menulis benda skema dan serius tiba-tiba nak merepek dekat belog, penat nak switch mood. Takkan nak cerita masalah brain drain kat sini ye dak. Mungkin boleh tapi kena fikir cara nak sampaikan cerita in a fun way lah tapi terlalu time-consuming.

Orang kata kalau kita tunggu sampai ada idea yang bagus untuk menulis, memang sampai bila-bila takkan ada tulis apa-apa. Tak ingat quote ni daripada siapa, tapi memang betul pun. Idea boleh hilang kalau tak catit di mana-mana. February banyak benda jadi..tok passed away. Al-fatihah to her. She was a great lady..learn a lot from her but still, not enough. Masa takkan pernah cukup. Taknak cerita kali ini sebab it'll be a really long story dan aku tak bersedia nak bercerita. Let it be. Semoga kita bertemu lagi di sana ;)

110636-070217

M.

Comments

Popular posts from this blog

edisi mudah: puding karamel kukus

Cara buat pengukus manual bagi yang tiada periuk pengukus.

Barang kena ada bila pegi hiking/camping!

Total Pageviews

Daisypath Anniversary tickers