Posts

Showing posts from March, 2016

Media Sosial & Repekan Tanpa Batasan

Image
It's about time. Setiap tahun bilangan post mesti makin kurang sebab idea hilang dibawa arus kedewasaan pehh macam karangan bm zaman sekolah haha. Masa ada, idea tiada. Idea ada, masa tiada. Dah tu kalau dua benda ni tak serasi haruslah tak mendatangkan hasil kan. Maka sebab tulah takdak update. Rasa macam tak relevan dah nak berbelog sebab sibuk berkicau di twitter. Tapi rasanya kalau hang follow aku kat sana mesti rasa macam eh the makcik-makciks bebel sangat si mira nih..lulz sangat tau. I act differently kat socmed yang berbeda k. Kena guna perkataan berbeda baru lah ada feel Ada Apa Dengan Cinta (AADC) kehkeh. Tak sabar nak tahu AADC2 jadi apa setelah sepuluh tahun eh ke lebih? Aku malas nak kira tapi masa AADC aku form 2 or form 3 gitu.
Kenapa kena act berbeda di socmed berbeda? Sebab facebook is sooooo overrated dan dipenuhi makciks pakciks, adiks, kakaks, sistur, brother dan segala peringkat umur. Lepastu warga fb ni selalunya cepat butthurt lepastu tak paham sarcasm. So,…

Total Pageviews

Daisypath Anniversary tickers