Wednesday, August 19, 2015

Perempuan dalam Misi

Assalamualaikum.

Cari keja adalah sukar, cari pasal lagi sukar haha. Apakah lah intro begitu. Aku ada misi, bukan misi kat hospital tu, ini misi hidup erk macam over pulak kalau letak misi hidup. Ini misi pencapaian peribadi dalam hidup, okay, aku nak buat kerepek bawang! Aku suka kerepek tapi tak pernah buat kerepek. Kenapa? Haha sebab kerepek ni perlukan nilai kehalusan yang mana aku, tiada. Buat tu takda masalah, masalahnya bila nak kena slice things halus-halus. Aku boleh nangis kalau tak dapat sehalus yang sepatutnya tapi aku tak boleh slice halus, jadi faham tak tekanan tu? Semoga next post aku upload gambar kerepek bawang kebanggaan aku, bukti kejayaan lah konon. Entah jadi entah tidak.

M.

2 comments:

Percaya pada rezeki tapi..

Assalamualaikum. Sebagai manusia ni, kita kena percaya pada rezeki tapi..janganlah pulak malas berusaha. Contoh paling mudah, hang perc...