Finale

Assalamualaikum.
Hambar dan sendu sungguh belog ni. Tapi how come tak sendu, daily life aku pun sendu..wifi suck tahap kalau wifi tu orang, kau dah pegi pukul dada dia sambil berkata 'awak janji takkan tinggalkan saya tapi awak tinggalkan saya juga..saya benci awak, benciiii!'*tumbuk dada si wifi sambil geleng kepala*.. wifi pun berjanji 'saya takkan tinggalkan awak. i'm sorry, terimalah saya kembali' sebab kesian macam drama melayu doplohtiga episod, kau pun terpedaya dengan janji wifi. Beberapa ketika lepastu dia haroommmjadah balik.. Hmm tulah kronologi drama 'teman lelakiku encik wifi'. Hahaa drama nau nak cerita pasal wifi pun..cis.

Aku sibuk tu satu hal. Tapi punca sebenar hilang sebab wifi lah. Apatah saka nak kena pakai bagi dapat wifi. Penat la nak golek atas lantai luar bilik semata untuk secebis wifi. Dah la bateri laptop sendu..malas nak bebel. Aku kena bersyukurrrrr...syukurrrrr eh baideway apa khabar si shukor tu eh. Tetibah. Tersedak katak tu aku tetiba mention nama dia..haha. 

Secara rasmi, kelas dah berakhir. The last class of degree journey insyaAllah. Sekarang ready untuk final fight dengan final exam. Ini betoi punya final ni. Wuarghhh tak bersedianya nak jadi dewasa as in earn money for myself and family. Macam eh eh biaq betoi hang nak habeh dah mira.. Plan untuk future? Sudah list beberapa kemungkinan and yep belum fikir nak kawen. Kalau tanya bila aku nak kawen, aku korek bijik mata tu..eh patut cilikan mulut baru betoi..haha.

2015 insyaAllah akan jadi sesuatu yang sungguh mematangkan..kot. Few places to go..few things to run and few more to come. So hell yeah, waiting for 2015!


Pre-internship photoshoot.


Mira.

Comments

  1. fuyoo..siap berphotoshoot bagai tu..hihi chaiyok2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa kenangan k.emma..bukan selalu, konvo nanti belum tentu sempat lagi..hehe

      Delete
  2. Replies
    1. haha apa yg lainnya tikah? maybe tukang edit make it much brighter cehhh tgk balik nampak fake iols k..hahaa

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

edisi mudah: puding karamel kukus

Cara buat pengukus manual bagi yang tiada periuk pengukus.

Barang kena ada bila pegi hiking/camping!

Total Pageviews

Daisypath Anniversary tickers