Posts

Showing posts from December, 2014

Finale

Image
Assalamualaikum. Hambar dan sendu sungguh belog ni. Tapi how come tak sendu, daily life aku pun sendu..wifi suck tahap kalau wifi tu orang, kau dah pegi pukul dada dia sambil berkata 'awak janji takkan tinggalkan saya tapi awak tinggalkan saya juga..saya benci awak, benciiii!'*tumbuk dada si wifi sambil geleng kepala*.. wifi pun berjanji 'saya takkan tinggalkan awak. i'm sorry, terimalah saya kembali' sebab kesian macam drama melayu doplohtiga episod, kau pun terpedaya dengan janji wifi. Beberapa ketika lepastu dia haroommmjadah balik.. Hmm tulah kronologi drama 'teman lelakiku encik wifi'. Hahaa drama nau nak cerita pasal wifi pun..cis.
Aku sibuk tu satu hal. Tapi punca sebenar hilang sebab wifi lah. Apatah saka nak kena pakai bagi dapat wifi. Penat la nak golek atas lantai luar bilik semata untuk secebis wifi. Dah la bateri laptop sendu..malas nak bebel. Aku kena bersyukurrrrr...syukurrrrr eh baideway apa khabar si shukor tu eh. Tetibah. Tersedak katak t…

Total Pageviews

Daisypath Anniversary tickers