Posts

Showing posts from September, 2014

Cuti panjang sudah habis bro.

Image
Walau aku tahu kebanyakan pembaca blog ni perempuan tetap tajuk kena letak 'bro'. Kalau letak 'sis' rasa aweks sangat. Rasa bukan jiwa aku juga berbunyi seperti tengah berjual beli dengan customer dekat online shop. 'PM sis, ada sis, saya dah pos sis' Jadi macam tak relevan pula aku guna sis kat sini. Nak aku panggil sis, mohon beli belah dekat page aku..haha. Lain tempat aku tak guna term 'sis'..lol sangat perangai kan.
Hari ni khamis, esok jumaat dan lusa sabtu hah bajet rebecca black mengira hari eh iya ka nama budak tu rebecca? Aku balik sabtu..hari ni khamis, apa pun tak pack lagi. Paling teruk cadar masih dalam beg plastik, tak bawak keluar dan basuh lagi lalala. Ini kalau ayah tahu sampai rumah hujung sana pun boleh dengar bebelan dia. Jangan memain dengan ayah. Suara dia setakat hujung rumah sana boleh dengar clean and clear kot. Orang biasa berkawad ni dia punya volume suara boleh sampai gegendang telinga berdengung. Oleh itu aku masih merahsi…

Total Pageviews

Daisypath Anniversary tickers