Sunday, August 10, 2014

Raya.

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin.

Hambar benar intro post aku. Terlalu cliche. Banyak benda nak cerita tapi sebab gambar lambat nau nak dapat, semangat tu tak berapa nak ada. Alasann..haha. Raya macam biasa..tak meriah berbanding zaman kanak-kanak sunkist dulu. Meriah apanya kalau suku masa dekat dapur, suku masa wrestling dengan sepupu dan suku masa tidoq mati depan tv dan lagi suku masa tengok tv. OOTD jangan harap pernah ada. Aku hairan juga dengan orang rajin OOTD. Boleh bagi tips bila time paling sesuai nak ambik gambar tu? Aku rasa macam eh eh time mana orang ada masa OOTD ni. Same goes to monopod..bila entah time sesuai nak bawak keluar benda galah tu. Takkan kat kubur kot. LOL. I is malu.

Cerita raya nanti-nanti lah kongsi eh. Tunggu gambar baru aku upload plus cerita-cerita sebalik tabir. Kalau gambar krikk krikk sangat aku terus tak cerita lah kot..haha. Perangai sangat kan. Ok lah, di kesempatan ni, saya aicehh terus guna 'saya' sebab masuk mood salam perantau..kahkah. Saya ingin memohon maaf atas segala salah dan silap. Kot ada yang terasa dengan tulisan saya atau kecik hati saya buat bo layan ja dengan anda..harap dimaafkan. Itu sahaja. Sekian. 

Assalamualaikum.
Mira.

2 comments:

  1. never mind. i okey.....slamat hari raya wlaupun dah lepas =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya aidil adha lah gitu aimi! hahaa

      Delete

Percaya pada rezeki tapi..

Assalamualaikum. Sebagai manusia ni, kita kena percaya pada rezeki tapi..janganlah pulak malas berusaha. Contoh paling mudah, hang perc...