Wednesday, April 23, 2014

Manis 23

23 April 2014
Ya..sudah masuk 23 tahun ini. Tahu..aku nampak muda..kahkah.
Ayat self claim tapi tapi ada jugak orang claim aku tak nampak macam 23.
Entah betul entah tak sebab aku selalunya perangai kartun..haha.
Tapi yang best semalam aku keja part time..pegi dengan kawan,
Ada staff ingat dia kakak aku.. kakak ok bukan adik beradik ke apa..ekeke..
Jadi kawan aku, si mekni tu terus tak boleh nak tido semalaman.
Stress mungkin.. :P

Ucapan hangat (direct translate sendiri okay:warm wishes) dari teman-teman sudah cukup buat aku gembira.
Paling best dapat mesej dari ayah pagi tadi dengan perkataan TUA di capitalkan..amboi..
Ok happy gila sebab selama ni aku fikir butang mesej handphone canggih ayah boleh guna huruf 'K' sahaja. Boleh buat bahan pekena ayah bila balik rumah nanti..haha

Tiada party berbelon, tiada celebration meriah dan pasti tiada tepung dilemparkan.
Oh, tepung tak patut dibazirkan, patut goreng buat cucur ikan bilis..sedapnyaaa.
Amalan simbah air jugak tak patut dijadikan tradisi birthday..kesian orang selangor kena catu.
Kita kena sensitif..So, keep calm, happy birthday and sleep all the way..kakaka.

Celebration birthday aku cuma ada marigold oren dengan seketul ayam goreng.
Omputih sesat sangat aku rasa tapi tu ja yang aku lalu nak makan..haha.
Lepasni patut buat entri 'bagaimana mahu sambut birthday sendirian'..gittew.
Tak. Bukan forever alone..cuma nak keep low dan krohh krohh.
Dah..esok ada presentation. Kena pegi praktis dah ni.
Doakan aku jumpa apa yang aku cari. Thankyou in advance.. :)

Love. Mira.
p/s: aku gembira. sangat. it doesn't need much to be happy.

4 comments:

  1. May Allah bless you, semoga tahun ni, membawa seribu keberkatan dan di murahkan rezeki
    dan semoga dapt jodoh yang terbaik...amin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn. same goes to you..thankyou nang :D

      Delete
  2. Replies
    1. boleh2! buatkan kek utk saya. :)

      Delete