semester baru

Hello.
Aku cemas ni. Cemas sebab aku rasa banyak benda nak kena catch up. Itu hari aku bergembira dengan peginya Mr. M dari hidupku tetapi kegembiraanku hanya sementara. Yang terindah hanya sementara..betul kata Erra Fazira, aku pecaya kata kau...ssobss. Mr. M memang dah pegi tapi kali ni beliau kembali dalam bentuk lebih advanced. Ingatkan seksa ekonomi sudah berakhir tapi malangnya tidak..sobss. Aku rasa macam nak pegi berperang dah ni. Nasib baik aku tak jual lagi buku makro dan mikro aku. Kalau tak aku kena beli balik..poodah gila rasa.

Semester baru tidak begitu indah wahai tuan tuan dan puan puan dan jugak cik adik manis..Tidak indah! Aku macam ada sleeping disorder ja tapi bukan insomnia lah. Aku nak tido tapi tak boleh nak tido. Bila dah tido aku tak rasa macam aku tido pun. Apakah lah kan. Jangan assume aku angau ibarat makan tak kenyang, tido tak lena, berak tak flush..sekeh nak? Aku makan kenyang, juga tak pernah lupa flush lepas berak cuma masalah tido yang tak lena. Angau's rule tidak boleh diaplikasi kepada aku. Jadi apakah masalah aku? :/

Kalau tak boleh tido ni kesan dia sama lah dengan payah nak berak. Semua serba tak kena. Nak makan tak best, nak tengok movie rasa tak selesa apatah lagi nak study lecture note. Ok..alasan..kohkohkoh. Kohkohkoh ialah gelak yang jenis sambil gelak sambil batuk. Nak gelak pun ya, nak batuk pun ya jugak. pesen tamak. Dah..aku nak cuba membaca baca ca ca ca notes aku...nampak mustahil kan aku membaca baca ca ca ca..terus efek echoes.

Assalamualaikum.
Have a good Friday! Penghulu segala hari. :)

Comments

  1. ya betul...semester baru tak seindah yg disangka..first class ak dh kena ada presentation polisi dan undang2 akuatik...mmg haru!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha advance betul terus kena present. gila! ahaha..tapi baru la mencabar namanya kan.

      Delete
  2. wah, macam parah je kes mira nih..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah tak boleh tido masalah jugak kak. tapi cuba paksa diri tido jugak. sekarang dah ok sikit..hehe

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

edisi mudah: puding karamel kukus

Cara buat pengukus manual bagi yang tiada periuk pengukus.

Barang kena ada bila pegi hiking/camping!

Total Pageviews

Daisypath Anniversary tickers