tenang.

Assalamualaikum.


Esok last payyperrr...Wohooo..teruja gila nak habiskan sem ni. Sejujurnya aku tak berapa nak bahagia dengan subjek sem ni. Semuanya serabut perut. Sebab tu rasa bahagia bila dah nak habis. Dan selepas tu berharap tak kena repeat...Takmau repeat T_T.

Habis ja exam petang esok aku terus lari balik bilik angkut barang dan zasss sampai depan pintu rumah lah kita..yehaa! mohon aina mai jugak esok, boleh jadi tukang angkut barang..hehe. Adik-adik memang harus dibuli. :P

Dan seterusnya cuti 3 bulan. Tengah terfikir nak buat apa nanti. Keja? Seperti mustahil kalau aku pi keja. Kenapa? Sebab rumah pun tak terjaga masih ada hati mau keluar cari keja. Ceehhh sangat.

Ingat nak kuruskan badan well rasa macam tipu nau kalau setakat kata ja nak kuruskan badan tapi harommm usaha setitik pun takdak. So, taktau lagi. Kot pintu penyesalan terbuka dan rasa nak berdiet itu tiba. Kot ja lah sebab duduk kat rumah pukul berapa pun ku gagahkan kaki pi masak bila lapar..haha.

Mungkin aku sekadar keep calm and do nothing sebelum result exam keluar..hehe. Dan mungkin aku akan super duper upper malas nak beronline. Well, aku pencinta televisyen berbanding rangkaian sosial. Jumpa tv memang laptop dilupakan. Dan laptop akan merajuk sebab diabaikan ibarat habis madu sepah dibuang..huahuahua.

Okay, selamat berjuang bagi yang ada paper lagi untuk dihadap. Dan selamat bercuti sakan bagi yang sudah merdeka. Sehingga berjumpa lagi. *tetiba macam rancangan tv* (^_ _^)V

Love, Mira.

Comments

  1. ala...ak last paper 19...pas tu g tioman,pas tu kna prepare fyp..blk awal puasa...dengkinya dgn hg.............

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku habis mmg awal tp rasa mcm hancur teruk sem ni..haishh. dan balik posa kat rmh ok wat. untglah bleh jalan2 pulau. jeles tau.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

edisi mudah: puding karamel kukus

Cara buat pengukus manual bagi yang tiada periuk pengukus.

Barang kena ada bila pegi hiking/camping!

Total Pageviews

Daisypath Anniversary tickers