Friday, June 7, 2013

current day.

Assalamualaikum.

Salam Jumaat.
Esok hari sabtu a.k.a hari exam mikro. Oh yeah, paper killer. Bagi aku la, kalau orang lain tak rasa killer lah kot. Pasaipa killer? Sebab banyak keluk. Akulah manusia pembenci keluk kalau nak tau. Ekonomi ni sangat annoying sebenarnya. Ntah kenapa sesat ntah kena ambik paper ni. By the way, doakan yang terbaik untuk aku demi esok dan paper seterusnya.

Lepas habis exam terus zuppp balik rumah..haha. Okay, ada lagi empat paper. Ya, empat! Tapi tak kira nak balik jugak. Rumahku syurgaku katanya..haha. Bila stress ni rumah lah tempat terbaik nak menenangkan diri. Bagi yang tak dapat balik, jangan sedih-sedih. Perantau memang begitu. Go go!

Banyak gila nak share sepanjang ketiadaan aku ni tapi idea hilang. Time dalam shower banyak pulak idea keluar kan. Patutkah aku bawak laptop dan bertapa dalam shower demi secebis idea? Ok, tak patut. Sendiri tanya, sendiri jawab. Nampak tak mental breakdown di situ.

Rasanya cukup kot luahan perasaan untuk kali ini.
Bagi yang ambik exam jugak, Goodluck! All the best! (^_^)v



*pic:google

Love, Mira.

No comments:

Post a Comment