2013? still smiling :)

Assalamualaikum.

2013
Taklah begitu menggembirakan. Aku salah seorang insan yang tak peduli meski tahun baru menyapa. kenapa? sebab dah terlalu serabut nak exam. 2 hari 3 paper. how about that? hohoiii...tak boleh jadi lagi kejam ke wahai penyusun jadual exam? ah, merungut disini pun tak mampu ubah waktu exam kan. still kena melalui hari-hari itu dengan penuh ketabahan. aku rasa aku asyik mengeluh pasal exam je kebelakangan ni. aku cuma rasa kosong kosong kosonggg...*sambil buat tangan bentuk kosong gaya shiro maharajalawak mega*

esok balik uum balik. ahhh, stress nak balik asrama untuk 5 hari sebelum balik lepak kat rumah balik. habis paper 6 haribulan ni aku nak balik goyang kaki kejap sebab last paper on 14th january. jauhh kan.  tapi minggu ni sungguh tough..sobs. doakan aku tak tersungkur di depan dewan exam.

by the way, have a nice day people! (^_ _^)


Love, Mira

Comments

  1. wah, tension jgk tu..3 paper 2 ari, pape pon, gud luck okeh..hihi

    ReplyDelete
  2. kak emma: thanks akak. eh, take care mommy to be :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

edisi mudah: puding karamel kukus

Cara buat pengukus manual bagi yang tiada periuk pengukus.

Barang kena ada bila pegi hiking/camping!

Total Pageviews

Daisypath Anniversary tickers