Monday, December 31, 2012

au revoir 2012

Assalamualaikum..

Akhirnya, sampai jugak di penghujung disember yakni penghujung tahun 2012. Rasa setahun tu taklah lama tapi tak jugak sekejap kan. Macam-macam jadi tapi still aku terus berdiri teguh. Perghh..teguh sangat padahal asal stress je makan sampai tak hingat dunia lepastu nangis sorang-sorang dalam shower..hehe.

Tapi sebenarnya tak kira apa jadi kita kena kuat. Masa happy kena ingat, masa susah pun kena ingat jugak. Ingat apa? Ingat pada Pemberi segala nikmat ini. Alhamdulillah untuk segala nikmat kesenangan dan kegembiraan yang Dia kurniakan dan Alhamdulillah jugak untuk segala ujian yang Dia berikan kerana itu semua menjadikan aku lebih matang dan tabah. :)
 


Love, Mira

No comments:

Post a Comment