Posts

Showing posts from July, 2012

sinetron bukan untukku

Assalamualaikum.

Hari ni nak meluahkan perasaan yang dah lama terbuku tapi tak pernah terluah. Kalau anda peminat sinetron tak payah baca kot, takut sakit hati pulak nanti.

M.I.A

Assalamualaikum.

Rindunya belog ni. Hmm..lepas exam hari tu banyak sangat benda nak kena settle. Broadband pulak Am lambat bayar tapi takpa lah orang baru start keja memang begitu, ekonomi baru nak stabil kan. Apa-apa pun thanks kakakku kerana sponsor broadband ni..hehe.

Okay, memandangkan ada kawan tanya mana aku pegi maka kena cerita sikit lah. Kat facebook tulis panjang-panjang jadi pening nak baca sebab kecik so kita cerita kat sini je lah eh. Kat twitter lagi sakit hati 140 character je, tak sempat mukadimah dah kena reject. sedih!

Seminggu lepas habis paper aku pegi terengganu. Cuti-cuti pun uum sangat banyak aktiviti luar. Boleh pilih nak join apa and of course kena bayar yuran tapi selalunya bawah rm100 kadang-kadang rm10 je bergantung pada aktiviti. So, aktiviti aku join ni nama bakti siswa. Again. Tapi sangat berbeza dengan yang aku pernah join dulu. Kali ni dengan keluarga angkat. Part keluarga angkat dan kampung tu punya aktiviti best cuma yang tak best pengurusan. Kalau i…

Total Pageviews

Daisypath Anniversary tickers