Wajah Baru ;)

Assalamualaikum.

Saja nak cakap hari ni berwajah baru belog ini. Apahal ayat aku ayat tunggang terbalik -..-
Disebabkan boring tengok belog yang dah lama duk hitam putih maka semalam saja gatal tangan tukar kepada yang ceria sikit. Takda lah hambar sangat. Nanti dah rasa serabut dengan ni, aku akan kembali kepada tema hitam putih..hoho. Tension jugak buat benda ni memandangkan blogger dashboard baru. Taktau nak klik kat mana. Sabaq ja lah. Satu lagi, malas nak buat header dah. Jadi letak nama je kat situ. Ok fine, sebenarnya aku tak tahu, tak reti dan malas nak explore. Nanti tetiba dapat 'nur' insyaallah aku buat. Oh ya, kali ni aku saja pilih bunga-bunga dan konon girlish sikit sebab orang selalu meragui tahap keperempuanan aku. Saja nak bagitau aku perempuan lah walaupun ganas sikit. Ala, sikit je pun. Tak caya tanya kawan zaman sekolah aku. Hampir semua cakap aku ala-ala lemah lembut dan ayu sekarang..wakakaka. Kecuali Pipah sebab dia suka bias dengan aku. Dia dengki sebab aku duk dekat dengan rumah..hehe. Ok, Pah next week aku balik rumah. Sekian. ^^



If every time I thought of you, a star fell.. Well, then the sky would be empty ;)

Love, Mira.

Comments

  1. pheww, pink tuhhh! hehehe. kekalkan lahh. hee :D

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhh.... cun ape kaler nie... nampak soft2 pink gituuu :) sejuk mata memandangggg :)

    blog kite je malas nak tuka2 dah..hahahaha

    ReplyDelete
  3. amboi kak mira oi...lembutnya warna blog baru anda.haha.
    klu hg study jauh2 konpem ak x bias ngan hg weh.huhuhu.
    saja ja nk melarakan jiwa ak yg mmg dh lara ni. p la blk kak mira,jgn lupa joget kara buatku.agagaga.

    ReplyDelete
  4. nurul:insyaallah kekal lama..hehe. sebenarnya kak mira nak cari hijau pink takpun hijau kuning yg soft camtu tp x jumpa..hee

    eh, lupa nak buat caption la kat gambaq tu..ngehehe

    ReplyDelete
  5. kak ezma: sbb nak sejuk mata pilih kaler soft. nasib baik akak pun rasa sejuk mata jugak. :)

    eh, takpa sebab akak banyak warna warni bila blog kaler tu jadi menyerlah la. ^^

    ReplyDelete
  6. pipah: haruslah. sesekali kena tunjuk sisi berbeza sikit..huahuahua. ceit..ckp mcm dia duk jauh sgt tu..haha. alamak, aku kena p prabtice dance tu lah lagu ni..waaai. XD

    ReplyDelete
  7. lembut je background:) good, slalu la akak dtg blog awk nnti :)

    ReplyDelete
  8. hee.thanks ya akak doktor. ^^

    ReplyDelete
  9. cantik new blogskin...sesuai sngt..nmpk lembut=)

    ReplyDelete
  10. kan, marilah sejuk mata bersama-sama..hehe. thanks mai :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

edisi mudah: puding karamel kukus

Cara buat pengukus manual bagi yang tiada periuk pengukus.

Barang kena ada bila pegi hiking/camping!

Total Pageviews

Daisypath Anniversary tickers