Sunday, May 13, 2012

myLine.


Assalamualaikum.
Aku bengang dengan myLine sampai rasa nak gigit-gigit je. Nasib baik myLine tu virtual. Pagi-pagi dah buat aku bengang. Apahal nak login pun susah?! Ni lah alasan kenapa aku lagi suka pegi login twitter atau facebook. Takda la remeh sangat. Even learningzone uum pun lagi pantas dari kau. Ah, merajuk dengan kau. Bye. :'(
  

9 comments:

  1. eh? 1st taem dgr psl myLine nih..hehe mungkin tuan belog kena bertukar kepada broadband laen kot? hihi

    ReplyDelete
  2. wahhhhhh...berseri blog hg..cam de nur nk kawen ja...haha

    ReplyDelete
  3. kak erma: hehe..actually myLine tu portal. sy kena login jugak. btw, line internet memang lembab. sabar je lah -_-"

    ReplyDelete
  4. dayah, kawin kawin jgn sebut ah. sensitif. nur memang ada..hehee aku memang berseri dari dulu g..hehe :P

    ReplyDelete
  5. mai: comei kan menatang tu. gigi dia comei lah..hehe.

    ReplyDelete
  6. yup...cam arnab pown ada hehehe...gigi besar

    ReplyDelete
  7. berseri dr dulu tu lain..berseri skang ni de makna le tu...hehehe...t leh tulis cite cam dina bahrin

    ReplyDelete
  8. lorr..yeke? mati2 ingatkan MyLine tu cap broadband..hik3, sori2, my bad..=P

    ReplyDelete