tentang picnik.

Assalamualaikum.

Aku tengah sedih sebab Picnik dah nak tutup menjelang April ni. Dah la aku selalu edit gambar kat situ. Sedih aa camni. Rasa macam hilang tempat berteduh. Hiperbola kan ayat aku..haha. Aku sebenarnya malas nak baca email diorang sebab bahasa inggeris kan. Aku lemah sikit kalau bahasa penjajah ni. Tolong sesapa bagitau aku kot lah aku baca email tak habis, email tu acah-acah je ke takpun aku salah faham sorang-sorang ke. Share lah dengan aku yang malas baca email ni..hehe.

Mood nak bercerita dah hilang sebab fikir pasal picnik. Hahaha..gila tipu. Sebelum aku melalut tak tentu pasal baik aku stop kan. Esok ada benda penting nak buat. Harap-harap berjalan lancar. InsyaAllah. :)


Love, Mira.

Comments

Popular posts from this blog

edisi mudah: puding karamel kukus

Cara buat pengukus manual bagi yang tiada periuk pengukus.

Barang kena ada bila pegi hiking/camping!

Total Pageviews

Daisypath Anniversary tickers