Hey ho, tahun baru!

Assalamualaikum.

Hari ni hari kedua tahun baru dan hari pertama aku membaca buku dengan khusyuk. Magic tak magic tak? Hehe.. Ni bukan azam tahun baru tapi qadha balik dosa tak score dengan baik masa matrix dulu. Maka kat u sekarang ni haruslah score dengan comelnya. Jadi takda lah mak dengan ayah aku menyeksa aku dengan kutukan berapi mereka. Ok, apa-apa pun, yang penting haruslah flashback kenangan 2011 dulu sebagai kenangan. Macam-macam dah aku lalui and i'm going to be 21 this year.. *sigh


2011
  • habiskan matrix yang azab jugak la. tapi aku rindu zaman tu..huhu.
  • habiskan sebulan berpuasa di rumah. nikmat tahu? haha.
  • masuk u. thanks UUM sebab baik dengan saya. *so far lah kan.
  • jumpa mak dia even takdak pertemuan dramatik yang penuh sopan santun macam drama tv tuh.
  • jumpa Faiqah lebih dari sekali dalam tahun ni..hehe. *lisa je tak jumpa2 lagi
  • jumpa dia lebih dari tiga kali dalam setahun. aku nak jumpa sekali pun susah tahu. macam gaya study oversea dah ni.
  • dapat besday present yang awesome dari Lisa dan Najwa 
  • pergi graduation akak aku.
  • pindah rumah. officially aku dah jadi warga perlis sekarang. 



    sambut new year dengan manisan ini. bukankah sweet makan benda ini sambil baca buku titas..ngee.:))


    Rasanya tu je lah kot. Yang tak tercatat bukan tak penting cuma mungkin aku terlupa. Azam tahun baru aku simple je iaitu aku nak elakkan solat hujung waktu dengan sengaja. Itu sahaja. Sekian..:)


    Love, Mira.

    Comments

    1. 2012 - insyaALLAH akan tinggal serumah dengan mak dia, memegang gelaran menantu mak dia. ecehh! hehe

      ReplyDelete
    2. untung nye........baca titas smpai mkan something yg TerbaEKKKKKKKKKKKKK hehehe

      ReplyDelete
    3. hey, nuha dah tukar link baru. harap dapat follow balik. thankyouu :)
      duniacheriteranuha <-- lama

      jejariberjiwa <-- baru :)

      ReplyDelete
    4. nurul: kak mira ke nurul yang nak jadi menantu tahun 2012 ni? hehe. kak mira, dah try follow balik tapi dia mcm ckp dah already connected. camna tu?

      ReplyDelete
    5. mai: tu pujuk diri sebab titas banyak sangat nak baca, kena paksa diri dgn cara camni..hee. kawan dayah kan ni?

      ReplyDelete
    6. kak, click follow then akan keluar unfollow. pastuh baru follow balik cam biasa.

      ReplyDelete
    7. aah kwn @ coursemate dayah.... mira pown bestie dayah kan hehehe

      ReplyDelete
    8. haah, dayah yg selalu lampi tu kwn sy..hahaha.. :))

      ReplyDelete

    Post a Comment

    Popular posts from this blog

    edisi mudah: puding karamel kukus

    Cara buat pengukus manual bagi yang tiada periuk pengukus.

    Barang kena ada bila pegi hiking/camping!

    Total Pageviews

    Daisypath Anniversary tickers